top of page

LISA projekto pokyčiai: Laima

Laima Adomaitienė yra ne tik pozityvumo, balanso, ramybės pavyzdys (kartu su vyru Andrius Adomaitis, taip pat daug pasiekusiu LISA nariu, šis įrašas dabar bus Laimai ), bet ir mūsų LISA šeimos džiaugsmelis .


Tai žmonės, su kuriais, net ir pasibaigus projektui norėsim ir tikėsimės bendrauti bei draugauti per amžių amžius Ir net atstumas mums ne kliūtis! Labai mylim Vilnių ir džiaugiamės turėdami ten vis daugiau LISOS draugų .

O dabar apie skaičiukus, kurie žinoma tik skaičiai, bet taip pat šį tą pasako, jei protingai juos interpretuojame.

Taigi turim 44 metus ir visus 165 cm ūgio (tiek ir liko po projekto ), minus 10 kg svorio per beveik 9 mėnesius. Nors antsvorio net ir nebuvo kilogramais, bet turėjom per daug išorinių pilvinių riebaliukų, mažą raumeninę masę. O šiai dienai turim ir minus 11 cm nuo juosmens, minus beveik 7 kg vien riebaliuko ir minus beveik 3 kg užkauptų skysčių. Stangresnį kūną, pilvuką, šlaunis, geresnį širdies sistemos darbą, aukštesnį VO2MAX rodiklį (duoda vaizdų žygiuose!), vis daugiau daržovių lėkštėje ir dar platesnę šypseną .

Dabar tikslas - DAUGIAU NENUMESTI NEI GRAMO arba teks eiti į SISA (stambesnis ir sveikesnis aš ) naują projektą). Ir išlaikyti / pasididinti raumeninę masę. Tam reikės valgyti, skaniai, sočiai, LISIŠKAI ir toliau draugauti su žemo intensyvumo kardio (greitas vaikščiojimas, lėtas begimas) ir jėgos pratimais .


Taip kad - laukite tęsinio!!!


Mylim, didžiuojamės, džiaugiamės ir palaikom. Ačiū kurie leidžiate dalintis ir skleisti šį galingą LISA "virusą" plačiau.



30 peržiūrų0 komentarų
bottom of page